Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 pak Duru Dual Bulgur Met Groene Linzen 250 g
- 2 eetlepel(s) olijfolie
- 4 kopjes bouillon warme / groente, kip of rundvlees U kunt warm water gebruiken als u geen warme bouillon hebt. (800 ml)
- 2 theelepel zout
Instructies
- Doe 2 eetlepels olijfolie en 1 eetlepel boter in een koekenpan.
- Giet het hele pakje in de koekenpan en mix dit gedurende 1 minuut.
- Voeg 4 glazen kokend water en 1 theelepel zout toe.
- Laat sudderen op laag vuur gedurende 20 minuten totdat de bulgur het water absorbeert.
- Laat het 15 minuten staan voor u het serveert.
Notities / Tips / Wijnadvies
Het pilaf recept hierboven kunt u prima serveren als hoofdgerecht of als bijgerecht naast je groente en vlees gerechten.