Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 kop Duru extra extra grove bulgur
- 2 eetlepel(s) Olijfolie
- Kipfilet in blokjes
- 4 Sjalot fijngehakt
- 3 Gedroogde abrikozen in blokjes
- 1 tl Boter
- 1 tlZout
- 1 tl Zwarte peper
- 2 koppen Kokend water
Instructies
- Verwarm de olie en de boter in een lage, brede pan.
- Voeg de kip toe zodra de boter is gesmolten en roerbak voor 3 minuten.
- Voeg de abrikozen en uien toe en roerbak opnieuw 3 minuten.
- Voeg de Duru coarse bulgur toe, zout, peper en kokend water en laat op een laag vuur in een kwartier gaar worden, totdat zich puntjes vormen aan het oppervlak.
- Laat nog 20 minuten staan alvorens op te dienen.