Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Deeg laten ontdooien.
- Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
- Champignons schoonmaken, in plakjes snijden.
- Ui pellen en snipperen.
- Quichevorm invetten met olie.
- In koekenpan rest van olie verhitten.
- Ui en champignons ca. 5 minuten bakken, vocht laten verdampen.
- Op smaak brengen met zout en peper.
- Peterselie fijn knippen.
- Eieren loskloppen, met crème fraîche en peterselie door champignons scheppen.
- Quichevorm met deegplakjes bekleden en op enkele plaatsen met vork inprikken.
- Champignonmengsel op deeg scheppen.
- Taart in midden van oven in ca. 35 minuten gaar en goudbruin bakken.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met ijsbergsla.