Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 pakje Conimex Mix voor Chinese mie
- 3 tomaten
- 2 pakjes SoFine Tofu Wokreepjes mild pikant
- 500 g doperwtjes diepvries
- 4 teentjes knoflook
- Conimex Wok Olie
- 1 pak Conimex Chinese Eiermie
- Conimex ketjap Manis
Instructies
- Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap asin) aan de kook.
- Voeg de mie toe aan het kokende water en kook deze in ca. 4 minuten gaar.
- Trek de mie na 1 minuut koken met 2 vorken los en roer tijdens het koken nog even om.
- Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
- Meng ondertussen de groentemix (uit het pakje) met 1 dl heet water, tenminste 10 minuten laten staan.
- Pel en hak de knoflook fijn.
- Snijd de tomaten in partjes.
- Zet de wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
- Voeg een scheutje olie toe en wok de tofureepjes 3 minuten.
- Wok de knoflook 1 minuut mee.
- Wok vervolgens de partjes tomaat en doperwtjes (hoeven niet eerst te worden ontdooid) 7 minuten mee.
- Roer de gewelde groentemix erdoor.
- Voeg de mie en kruidenmix (uit het pakje) toe en wok nog 2 minuten.
- Voeg ketjap naar smaak (2-4 eetlepels) toe.
- Schep de Chinese Mie op borden of in kommen.
Voedingswaarden
Calories: 501 kcal | koolhydraten: 63 g | Protein: 21 g | Vet: 18 g