Chinese Soep Van Mie En Garnaalballetjes
Ingrediënten
- 1 liter visbouillon
- 200 gram garnalen
- 1 eetlepel(s) maïzena
- 100 gram mie
- 3 tenen knoflook geperste
- ½ theelepel ve-tsin
- ½ theelepel suiker
- 2 eetlepel(s) selderie gehakte
- zout
- partjes citroen
- sojasaus
- peper
Instructies
- Hak de garnalen fijn of draai ze door de vleesmolen.
- Behandel de garnalen als vis uit het vorige recept maar maak de balletjes iets kleiner.
- Voor de bereiding zie vorig recept.
Magnetron:
- Eveneens opdienen met sojasaus en partjes citroen.
- Halveer de hoeveelheden.
- Breng de bouillon in een glazen litermaat afgedekt in 7-8 min. op 100% aan de kook.
- Doe de balletjes en de mie erin en verwarm de soep afgedekt 2 min. op 70%.
- Roer de selderie erdoor.