Wokgerecht van Gemarineerde Tilapia met Groenten en Mie
Ingrediƫnten
- 375 g tilapiafilet diepvries, in reepjes gesneden
- 3 bosuitjes in dunne ringen gesneden
- 2 eetlepels wokolie
- 2 teentjes knoflook fijngehakt
- 400 g Chinese roerbakmix met bijvoorbeeld paksoi, Chinese kool en wortel
- 300 g gesneden prei
- 6 eetlepels woksaus oester & knoflook
- 250 g Chinese mie
Instructies
- Marineer de tilapiafilet in een beetje woksaus gedurende 10 minuten.
- Verhit de wokolie in een wok.
- Voeg de knoflook toe en bak deze gedurende 1 minuut.
- Voeg de gemarineerde tilapia toe en bak deze ongeveer 1 minuut mee.
- Voeg de Chinese roerbakmix en prei toe en roerbak deze gedurende ongeveer 3 minuten.
- Voeg de resterende woksaus toe en verwarm het gerecht goed door.
- Kook ondertussen de Chinese mie volgens de instructies op de verpakking.
- Meng de uitgelekte mie met de gesneden bosuitjes.
- Verdeel de mie over 4 borden en schep het vis-groentemengsel ernaast.
- Serveer direct en geniet van de heerlijke smaken!
Notities / Tips / Wijnadvies
Voedingswaarden
Calories: 350 kcal | koolhydraten: 40 g | Protein: 25 g | Vet: 10 g | Zout: 1.5 g | Sugar: 6 g