Chocolademousse met ijs en sinaasappel

Chocolademousse met ijs en sinaasappel

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 sinaasappels
  • 4 bol vanilleijs
  • 8 kletskoppen koek
  • 1 pak passie voor chocolade melk/puur met caramelsaus 2 x 150 ml
  • 1 spuitbus slagroom 250 g
  • ½ eetlepel cacao

Instructies

  • Sinaasappels dik schillen en partjes tussen vruchtvliezen uitsnijden.
  • Partjes in waaiervorm aan kant op vier grote borden leggen.
  • Van vanilleijs en kletskoppen 'ijswafeltjes' maken en op de borden leggen.
  • Chocolademousse over de borden verdelen.
  • Garneren met flinke toef slagroom.
  • Cacao met behulp van zeefje over slagroom strooien.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Chocolade / Fruit / IJs / Nagerecht - Dessert