Ciabatta met Tomaten en Knoflook

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 4 rijpe tomaten ontveld, in stukjes gesneden
  • 2 teentjes knoflook geperst
  • sap en geraspte schil van 1 citroen
  • 1 theelepel bruine basterdsuiker
  • 2 eetlepel(s) olijfolie
  • peper en zout
  • 1 ciabatta brood

Instructies

  • Doe de tomaten, de knoflook, de geraspte citroenschil en de bruine suiker in een pan met deksel en verwarm gedurende een 10 minuutjes.
  • Voeg er het citroensap en de olijfolie bij en laat zonder deksel nog eens 10 minuten pruttelen zodat het mengsel wat dikker wordt.
  • Breng op smaak met peper en zout.
  • Snij enkele sneden van het ciabatta brood en toast ze in de broodrooster of onder de grill.
  • Smeer op elke snede ciabatta wat van de saus.
  • Warm serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Broodjes / Tapas / Warme hapjes