Coquilles met geroerbakte groenten
Ingrediënten
- 16 coquilles
- 4 eetlepel(s) olie
- 2 stengels bleekselderij in stukjes van 2 cm gesneden
- 1 winterwortel in reepjes gesneden
- 1 rode paprika in reepjes gesneden
- 100 g peulen
- 2 bosuitjes schuin gesneden
- 100 g shii-takes in 4-en gesneden
- 8 baby maïskolven
- 100 g kippenbouillon
- 1 eetlepel(s) aardappelzetmeel aangemaakt met water
- 3 eetlepel(s) sojasaus
- 1 eetlepel(s) sesamolie
- peper
- zout
Instructies
- 2 eetlepels olie verwarmen.
- Bleekselderij en wortel toevoegen en even bakken.(± 1 minuut)
- Paprika en babymaïs toevoegen en ± 1 minuut bakken.
- Peulen en shiitaken toevoegen en ± 2 minuten bakken.
- Afblussen met sojasaus, kippenbouillon en aan de kook brengen.
- Zetmeel erdoor roeren, op smaak brengen met peper en zout en sesamolie toevoegen.
- Afmaken met een bosuitje.
- Rest olie in tefalpan verwarmen en coquilles snel om en om bakken (2 minuten).
- Groenten in schaal doen en coquilles erover verdelen
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met rijst.