Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Breng de rijst met veel water aan de kook.
- Giet af en spoel koud af.
- Breng de melk met het vanillestookje aan de kook.
- Haal het stokje eruit zodra de melk kookt.
- Doe 50 g suiker bij de melk met de boter en rijst.
- Breng weer aan de kook en doe het mengsel dan in een vuurvaste schaal.
- Doe er aluminiulfolie over en schuif in een voorverwarmde oven van 200ºC.
- Haal na 20 minuten het schaaltje uit de oven.
- Bak de flensjes volgens het basisirecept.
- Voeg nadat de rijst iets is afgekoeld de dooier door de rijst.
- Voeg de grof gehakte gekonfijte vruchtjes en de kirsch toe.
- Meng goed door.
- Bestrijk de flensjes met het mengsel en leg ze in een vuurvaste schaal.
- Bestrooi met de rest van de suiker.
- Zet de schaal nog enkele minuten in de oven.