Curry ei pasteitje
Aller Hande 1997
Equipment
Ingrediënten
- 1 ei
- ½ kleine ui
- ½ eetlepel(s) olie
- 1 eetlepel(s) milde currypasta Patak's,
- 1 doos minipasteibakjes 12 stuks, Jos Poel!,
- 2 eetlepel(s) crème fraîche bekertje á 125 ml, AH,
- 2 takjes koriander zakje á 15 g
Instructies
- Oven voorverwarmen op 150 °C of gasovenstand 2.
- Ei in ca. 10 minuten hard koken.
- Intussen ui pellen en snipperen.
- In pan olie verhitten en ui ca. 3 minuten bakken.
- Currypasta en crème fraîche erdoor scheppen en afgedekt ca. 3 minuten op laag vuur verwarmen.
- Pasteitjes in midden van oven ca. 5 minuten verwarmen.
- Ei onder koud water afspoelen, pellen en in stukjes snijden.
- Ei door curry scheppen en nog ca. 1 minuut meewarmen.
- Koriander erboven in stukjes knippen.
- Eiermengsel in pasteitjes scheppen en warm serveren