Dadar Tahoe 2
omelet van tahoe uit Wonosobo
Equipment
- koekenpan met dikke bodem
- deksel
- magnetron
Ingrediënten
Instructies
- Verkruimel de tahoe, vermeng hem de uiterst fijngehakte prei, peper, zout, ve-tsin en losgeklopte eieren.
- Bak hier in een koekenpan met dikke bodem een omelet van.
- Keer hem om op een deksel en laat hem zachtjes met de ongebakken zijde naar onderen weer in de pan glijden en bak hem zachtjes lichtbruin en gaar.
- Meng de ketjap door de sambal, voeg het citroensap toe en giet de saus over de omelet.
Magnetron:
- Doe de olie in een glazen deksel (ø 24 cm) en verwarm deze onafgedekt ca. 2 min. op 100%.
- Schenk het eimengsel erop en verwarm het onafgedekt 5 à 6 min. op 70%.
- Schep halverwege de bereidingstijd de gestolde buitenkant naar binnen en de gestolde binnenkant naar buiten.
- Serveer de omelet met de saus.