Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 300 g farfalle strikjespasta2 aubergines (à ca. 250 g)
- 1 rode ui
- 4 eetlepel(s) olijfolie
- 1 schaaltje half-om-halfgehakt ca. 300 g
- 1 pot sugo verdure pastasaus met paprika en aubergine 470 g
- 4 eetlepel(s) gemalen Parmezaanse kaas
Instructies
- Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing.
- Aubergines schoonmaken en in blokjes snijden.
- Ui pellen en snipperen.
- In braadpan olie verhitten.
- Aubergine en ui ca. 3 minuten bakken.
- Gehakt toevoegen en ca. 5 minuten meebakken.
- Pastasaus toevoegen en ca. 10 minuten zacht stoven.
- Pasta afgieten.
Notities / Tips / Wijnadvies
Pasta serveren met auberginesaus en Parmezaanse kaas.