Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Was wat peterselie en dragon en hak de peterselie fijn.
- Haal de blaadjes dragon van de stelen en hak ze fijn.
- Strooi zout en peper over de lever en haal ze door de bloem.
- Smelt 40 g boter in een pan en sauteer hierin de plakken spek.
- Haal ze uit de pan en houd ze warm. sauteer dan in dezelfde pan de stukken lever 6 minuten aan elke kant.
- Leg de stukken lever op een voorverwarmde schaal en houd ze warm.
- Leg er de plakken spek omheen.
- Deglaseer het braadvocht met de bouillon.
- Voeg er de dragon bij en een lepeltje mosterd.
- Laat even koken en schraap alle aanbaksels goed los.
- Voeg er nu bij beetjes de rest van de boter bij en klop deze er goed door.
- Geef er ook wat citroensap bij en breng de saus op smaak met peper en zout.
- Schenk ze over het vlees, strooi er peterselie over en serveer.