Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 2 eieren
- 375 gram tofu naturel
- 12 vegetarische gehaktballetjes
- 250 gram sperziebonen
- 20 gram bloemkoolroosjes
- 300 gram gesneden wittekool
- 125 gram taugé
- 5 eetlepel(s) olie
- 300 ml pindasaus
- 1 zakje kroepoek
- ⅓ komkommer in plakken
- 4 satéprikkers
Instructies
- Kook de eieren hard in ca. 8 minuten.
- Spoel ze onder koud water en pel ze.
- Kook de sperziebonen en wittekool beetgaar.
- Spoel de taugé met kokend water.
- Snij de tofu in blokjes.
- Verhit wat olie in een wok bak de tofu in 2-3 porties lichtbruin.
- Laat de blokjes op keukenpapier uitlekken.
- Verwarm de pindasaus.
- Bak de vegetarische gehaktballetjes en rijg 3 balletjes per persoon aan een satéprikker.
- Rangschik de groenten, tofu en ei in een schaal.
- Leg een prikker met gehaktballetjes erbij en schenk de pindasaus erover
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met rijst en kroepoek.