Garam masala uit Sri Lanka

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 30 gram pijpkaneel
  • 30 gram kruidnagel
  • 30 gram versgemalen zwarte peper
  • 1 theelepel kardemompoeder
  • 1 theelepel komijnzaad
  • 1 theelepel venkelzaad
  • 1 theelepel korianderzaad

Instructies

  • Kneus 30 gr pijpkaneel, 30 gr kruidnagel en 30 gr zwarte peperkorrels.
  • Rooster 1 theelepel kardemompoeder, 1 theelepel venkelzaad, 1 theelepel korianderzaad en 1 theelepel komijnzaad In een droge koekenpan.
  • Stamp alle specerijen in een vijzel tot poeder of maal ze in een keukenmachine fijn.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Kruidenmengsels
Land van herkomst Sri Lanka