Garniture à la Milanaise

garnituur uit Milaan
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 150 g macaroni
  • 50 g tong gekookte
  • 50 g ham
  • 50 g champignons
  • 25 g geraspte kaas
  • 1 truffel
  • 20 g parmesaanse kaas
  • 1 blikje tomatenpuree

Instructies

  • Kook de macaroni gaar.
  • Snij de tong, ham, champignons en truffel in brunoise.
  • Meng ze door de macaroni.
  • Voeg de beide kaassoorten toe en de tomatenpuree.
  • Smelt 50 g boter in een pan en verwarm hierin zachtjes het mengsel.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveren bij Vlees.

Saustip:

Tomatensaus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Kaas / Pasta / Vis
Land van herkomst Italië