Pers de limoen uit en besprenkel de visspiesen er mee en bestrooi met peper.
Was en hak de koriander fijn.
Pel en snipper de sjalotjes en knoflook.
Roer de helft van de knoflook door de olie.
Was en verwijder de zaadlijst van de Spaanse rode peper en snij zeer fijn.
Meng de peper met de sjalot, koriander en de rest van de knoflook.
Vet een vel aluminiumfolie in met olijfolie.
Wrijf de spiesen in met het sjalotmengsel en leg ze op het folie. (niet dichtvouwen)
Was, halveer de tomaten en leg ze op een stuk ingevet aluminiumfolie.
Was en hak de peterselie zeer fijn.
Meng paneermeel met de peterselie en de knoflookolie.
Breng op smaak met zout en peper.
Verdeel het mengsel over de zijkanten van de tomaten en rooster ze opd e barbeque ca. 9 minuten.
Rooster de spiesen ca. 10 minuten op de barbeque en serveer ze met de tomaten.