Gepofte aardappels met romige tuinkruiden

Gepofte aardappels met romige tuinkruiden

Snel te maken en slank
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 grote aardappels kruimige à ca. 150 g
  • 2 winterwortels
  • 1 zakje walnoten 50 g
  • 50 g rozijnen
  • 4 eetlepel(s) sladressing yoghurt fles a 450 ml
  • 1 kuipje slankie fris & romig tuinkruiden 100 g

Instructies

  • Aardappels schoon-boenen, inprikken en in magnetron op vol vermogen (700 watt) in ca. 12 minuten bijna gaar laten worden.
  • Aardappels afgedekt met keukenhanddoek ca. 10 minuten laten nagaren.
  • Penen schillen en raspen.
  • Peen met walnoten, rozijnen en sladressing mengen.
  • Gepofte aardappels aan bovenzijde insnijden en met wat zout bestrooien.
  • Fris & Romig in aardappel scheppen.

Notities / Tips / Wijnadvies

Aardappel met wortelsalade serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Magnetron koken
Land van herkomst Nederland
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch