Gevulde sardinefilets

AllerHande april 2002
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 bosuitje
  • 6 zongedroogde tomaten op olie
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 takjes munt
  • 2 bakje sardines filet gemarineerde à 100 g

Instructies

  • Bosuitje schoonmaken en in smalle ringen snijden.
  • Tomaten in kleine stukjes snijden.
  • Knoflook pellen en uitpersen.
  • Munt fijn knippen.
  • In kom bosui, tomaat, knoflook en munt door elkaar scheppen.
  • Sardinefilets droogdeppen met keukenpapier en openvouwen.
  • Ui-tomatenmengsel erop scheppen en visjes weer dichtklappen.
  • Filets eventueel met cocktailprikker vastprikken en op schaal leggen.

Notities / Tips / Wijnadvies

Variatietip:

In plaats van munt kunt u ook andere verse kruiden als dille of bieslook gebruiken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hapjes / Koude Hapjes / Vis