Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 1 Jan vers bolletje pizzadeeg
- 3 plakjes gegrilde kipfilet
- 7 cherrytomaten
- 50 gram feta
- 2 takjes verse tijm
- Zwarte peper
Instructies
- Verwarm de oven voor op 220 tot 250 C.
- Snijd de cherrytomaten doormidden en de kipfilet in reepjes. Ris de blaadjes van de takjes tijm.
- Stretch op een met bloem bestoven aanrecht het bolletje deeg tot een platte, ronde vorm van circa 24 cm doorsnee.
- Leg het deeg op een rooster met een vel bakpapier en bestrijk het met de JAN pizzasaus.
- Verkruimel de feta over de pizza en beleg met de gehalveerde cherrytomaatjes, kipfilet en tijmblaadjes. Breng op smaak met een snuf zwarte peper.
- Schuif de pizza onderin de oven en bak ‘m in ca. 10-12 minuten bruin en knapperig.