Groenteburger met couscous

Extra informatie: snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 vleestomaat
  • 4 plakjes jongbelegen kaas
  • 300 g couscous
  • 1 pak tuinerwten-wortel diepvries, 450 g
  • 2 eetlepel(s) vloeibare boter
  • 2 schaaltjes groenteburger à 2 stuks

Instructies

  • Tomaat wassen en er 4 plakken van snijden.
  • Couscous volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
  • Tuinerwten/wortel 5-6 minuten koken.
  • In koekenpan margarine verhitten en groenteburgers op matige temperatuur 4-6 minuten bakken.
  • Uit pan nemen en onder aluminiumfolie warmhouden.
  • Plakken tomaat aan beide zijden 1 minuut bakken.
  • Couscous en groenten door elkaar scheppen.
  • Groenteburgers over 4 borden verdelen.
  • Plak tomaat erop leggen, kaas erop leggen en laten smelten.

Notities / Tips / Wijnadvies

Met groentecouscous serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Kaas / Vleesvervangers
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch