Groenteburger met couscous
Extra informatie: snel te maken
Ingrediënten
- 1 vleestomaat
- 4 plakjes jongbelegen kaas
- 300 g couscous
- 1 pak tuinerwten-wortel diepvries, 450 g
- 2 eetlepel(s) vloeibare boter
- 2 schaaltjes groenteburger à 2 stuks
Instructies
- Tomaat wassen en er 4 plakken van snijden.
- Couscous volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
- Tuinerwten/wortel 5-6 minuten koken.
- In koekenpan margarine verhitten en groenteburgers op matige temperatuur 4-6 minuten bakken.
- Uit pan nemen en onder aluminiumfolie warmhouden.
- Plakken tomaat aan beide zijden 1 minuut bakken.
- Couscous en groenten door elkaar scheppen.
- Groenteburgers over 4 borden verdelen.
- Plak tomaat erop leggen, kaas erop leggen en laten smelten.
Notities / Tips / Wijnadvies
Met groentecouscous serveren.