Groenteburger met kerrie mangosaus
Snel te maken
Ingrediënten
- 1 duopak krieltjes 700 g
- 1 zak sperziebonen gebroken 500 g
- 2 eetlepel(s) cashewnoten ongezouten
- 1 rijpe mango
- 2 eetlepel(s) olijfolie
- 2 schaaltjes groenteburger à 2 stuks
- 1 zakje kerrie ananassaus 49 g
Instructies
- Krieltjes koken volgens gebruiksaanwijzing.
- Sperziebonen in ca. 8 minuten beetgaar koken.
- Cashewnoten grof hakken.
- Mango schillen en ⅔ van vruchtvlees met staafmixer pureren.
- Rest van vruchtvlees in kleine blokjes snijden.
- In koekenpan olie verhitten en burgers op matig vuur in ca. 5 minuten bakken, af en toe omkeren.
- Intussen saus bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
- Gepureerde mango en mangostukjes erdoor roeren en nog ca. 1 minuut door en door verwarmen.
- Burgers op vier borden leggen.
- Garneren met kerrie-mangosaus en cashewnoten.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met krieltjes en sperziebonen.