Groentemix met kabeljauwmootjes
Snel te maken en slank
Ingrediënten
Instructies
- Champignons schoonborstelen en in plakjes snijden.
- Paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden.
- Grote bloemkoolroosjes kleiner snijden.
- Kabeljauwfilet in mootjes snijden, bestrooien met zout en peper.
- In pan boter verhitten.
- Champignons en paprika ca. 3 minuten bakken.
- Bloemkool en bodempje water toevoegen.
- Kabeljauwmootjes er voorzichtig tussenleggen.
- Groente en vis in ca. 7 minuten gaar koken.
- Intussen aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
- Groentesaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
- Kabeljauwmootjes op vier borden leggen.
- Elke filet in 3 tot 4 mootjes snijden.
- Groente afgieten en naast vis scheppen.
- Groentesaus erover schenken.
- Aardappelpuree erbij serveren.