Haloumi met oregano en limoen
snel te maken
Ingrediënten
- 2½ eetlepel(s) olijfolie
- 150 g kaas haloumi
- 2 shoarmabroodjes
- 2 takjes oregano
- paprikapoeder
- ½ limoen
Instructies
- Grill voorverwarmen op hoogste stand.
- Grillplaat invetten met ½ eetlepel olie.
- Haloumi in 6 gelijke plakjes snijden.
- Shoarmabroodjes elk in 3 driehoekjes snijden.
- In koekenpan 2 eetlepels olie verhitten en brooddriehoekjes in ca. 3 à 4 minuten lichtbruin en krokant bakken, af en toe keren.
- Blaadjes oregano van takjes nemen.
- Blokjes kaas op grillplaat onder grill schuiven.
- Kaas 1 à 2 minuten roosteren, tot kaas begint te smelten.
- Kaas op shoarmadriehoekjes leggen en bestrooien met oregano en paprikapoeder.
- Limoen uitpersen en shaormadriehoekjes hier licht mee bedruppelen.
- Direct serveren.