Hartige kerrietaart
Ingrediënten
- 5 plakjes bladerdeeg diepvries, a 450 g
- 1 doosje(s) Quorn-stukjes 175 g
- 3 eetlepel olie en beetje voor invetten
- 1 zak roerbakmix-groenten 400 g
- 3 eetlepel Indiase kerriepasta Tandoori pot à 312 g
- 4 eieren M
- 1 zakje santen 30 g
- 1 zakje gemalen belegen kaas 150 g
Instructies
- Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
- Bladerdeeg laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing.
- In koekenpan olie verhitten en roerbakgroente ca. 4 minuten bakken.
- Quorn en kerriepasta erdoor scheppen en van vuur halen.
- Taartvorm invetten met beetje olie en bekleden met bladerdeeg.
- Quorn-groentemengsel over bodem verdelen.
- Eieren loskloppen met santen, 150 ml water en kaas.
- Eimengsel over quiche schenken.
- Quiche in midden van oven in ca. 30 minuten gaar en goudbruin bakken.