Heidi's enchilada's

Heidi's enchilada's

Recept categorieënSlowcooker / Vlees
Porties4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

Instructies

  • Leg de ui in de bodem van de cooker.
  • Daar bovenop het vlees, gevolgd door een flinke hoeveelheid tacokruiden.
  • Daarop de paprika en dan de tomaten.
  • 8 uur op laagste stand.
  • Na de kooktijd het vlees met twee vorken uit elkaar halen.
  • Doe de bouillon in de saus en kook deze op het fornuis in tot een dikke saus.
  • Eventueel binden met wat maizena.
  • Doe het vlees in wraps en rol deze op.
  • Leg ze in een ovenschaal en giet de saus erover heen.
  • Doe hier de geraspte kaas over.
  • 15-20 minuten in de oven afbakken op 175 graden.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer met sla, tomaat etc en zure room