Heidi's enchilada's

Heidi's enchilada's

Recept categorie(ën) Slowcooker, Vlees
Aantal porties: 4

Van wie is dit recept: Mimskeuken.nl
Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept

Print dit recept

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  • Leg de ui in de bodem van de cooker.
  • Daar bovenop het vlees, gevolgd door een flinke hoeveelheid tacokruiden.
  • Daarop de paprika en dan de tomaten.
  • 8 uur op laagste stand.
  • Na de kooktijd het vlees met twee vorken uit elkaar halen.
  • Doe de bouillon in de saus en kook deze op het fornuis in tot een dikke saus.
  • Eventueel binden met wat maizena.
  • Doe het vlees in wraps en rol deze op.
  • Leg ze in een ovenschaal en giet de saus erover heen.
  • Doe hier de geraspte kaas over.
  • 15-20 minuten in de oven afbakken op 175 graden.

Tips

Serveer met sla, tomaat etc en zure room

---------------------------------------------------------------------------------------------



Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept
Print dit recept