Heidi's enchilada's
Aantal porties:
Deel dit recept via E-mail Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept
---------------------------------------------------------------------------------------------
Ingrediënten:
- 700 gram stoofvlees ( of runderlappen)
- 1 ui
- Tacokruiden
- 2 pakjes gezeefde tomaten (of 2 blikjes tomatenblokjes)
- 2 paprika (in reepjes)
- ½ liter bouillon (van een blokje)
- Tortilla wraps
- Geraspte belegen kaas
- Sla
- tomaat
- komkommer
- Zure room
Bereidingswijze:
- Leg de ui in de bodem van de cooker.
- Daar bovenop het vlees, gevolgd door een flinke hoeveelheid tacokruiden.
- Daarop de paprika en dan de tomaten.
- 8 uur op laagste stand.
- Na de kooktijd het vlees met twee vorken uit elkaar halen.
- Doe de bouillon in de saus en kook deze op het fornuis in tot een dikke saus.
- Eventueel binden met wat maizena.
- Doe het vlees in wraps en rol deze op.
- Leg ze in een ovenschaal en giet de saus erover heen.
- Doe hier de geraspte kaas over.
- 15-20 minuten in de oven afbakken op 175 graden.
Tips
Serveer met sla, tomaat etc en zure room
---------------------------------------------------------------------------------------------
Deel dit recept via E-mail Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept