Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Heidi's enchilada's
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
700
gram
stoofvlees
of runderlappen
▢
1
ui
▢
Tacokruiden
▢
2
pakjes gezeefde
tomaten
of 2 blikjes tomatenblokjes
▢
2
paprika
in reepjes
▢
½
liter
bouillon
van een blokje
▢
Tortilla wraps
▢
Geraspte
belegen kaas
▢
Sla
▢
tomaat
▢
komkommer
▢
Zure room
Instructies
Leg de ui in de bodem van de cooker.
Daar bovenop het vlees, gevolgd door een flinke hoeveelheid tacokruiden.
Daarop de paprika en dan de tomaten.
8 uur op laagste stand.
Na de kooktijd het vlees met twee vorken uit elkaar halen.
Doe de bouillon in de saus en kook deze op het fornuis in tot een dikke saus.
Eventueel binden met wat maizena.
Doe het vlees in wraps en rol deze op.
Leg ze in een ovenschaal en giet de saus erover heen.
Doe hier de geraspte kaas over.
15-20 minuten in de oven afbakken op 175 graden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer met sla, tomaat etc en zure room
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Slowcooker
/
Vlees