IJsbergsla met oestersaus

Porties: 4 Stuks
Bereidingstijd: 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 krop ijsbergsla
  • 1 zakje stoneleeks 8 stuks
  • 2 eetlepels sesamolie of roerbakolie
  • zwarte peper versgemalen
  • 3 eetlepels oestersaus

Instructies

  • Krop ijsbergsla halveren en helften in repen van 4 cm breed snijden.
  • Stoneleeks in stukken van 5 cm snijden.
  • In wok olie verhitten.
  • Stoneleeks 1 minuut roerbakken.
  • Sla in gedeelten toevoegen en op hoog vuur al omscheppend in 4-5 minuten laten slinken, de sla moet wel helder groen blijven.
  • Op smaak brengen met peper.
  • Overdoen in warme schaal en oestersaus erover scheppen.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker bij visgerechten.

Voedingswaarden

Calories: 70 kcal | koolhydraten: 5 g | Protein: 2 g | Vet: 5 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Roerbakken / Wokken / Vis
Land van herkomst China