In chinese kool verpakte kabeljauw

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 chinese kool
  • 4 stukken kabeljauw van 100 g
  • 4 eetlepel(s) oestersaus
  • 1 eetlepel(s) sesamolie
  • mihoen
  • 1 rode paprika in repen
  • olie
  • peper
  • zout

Instructies

  • Oven voorverwarmen op 180° C.
  • 2 x 4 bladeren chinese kool uitleggen; kabeljauw hierop en insmeren met oestersaus.
  • Bladeren dichtslaan en in vuurvaste schaal leggen en besprenkelen met sesamolie.
  • Verwarmen in de oven ± 10 à 12 minuten.
  • Mihoen koken zoals op de verpakking.
  • Rest chinese kool in grove stukken snijden.
  • Olie in wok verwarmen en paprika en chinese kool roerbakken.
  • Mihoen toevoegen en op smaak brengen met peper en zout.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Vis