Indiaas gekruide surimi
Snel te maken
Ingrediënten
- 300 g basmatirijst
- 2 pakjes surimi naturel vis à 170 g
- 3 eetlepel(s) yoghurt
- 3 eetlepel(s) Indiase kerriepasta Tandoori pot à 312 g
- 200 peultjes
- 3 eetlepel(s) roerbakolie
- 1 zak Thaise groentemix 400 g
- zout
Instructies
- Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
- Surimi in stukjes snijden. In kom yoghurt en kerriepasta tot marinade roeren.
- Surimi toevoegen, goed omscheppen en ca. 15 minuten marineren.
- Peultjes schoonmaken, wassen en in ruitjes snijden. In wok olie verhitten.
- Thaise groentemix en peultjes ca. 3 minuten roerbakken.
- Surimi met marinade toevoegen ca. 2 minuten meebakken.
- Op smaak brengen met zout.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met rijst.