Indiaas stoofpotje met couscous
Ingrediënten
- 250 g couscous naturel
- 3 eetlepels olijfolie traditioneel
- peper
- zout
- 2 rode uien in ringen
- 2 teentjes knoflook gesnipperd
- 2 rode paprika’s in stukjes
- 1 theelepel kaneelpoeder
- 2 theelepel gemalen komijn
- 2 theelepel gemalen koriander
- 1 eetlepel paprikapoeder
- 2 bakken Indiaas stoofpotje à 400 g Bieze
- 75 g ongezouten cashewnoten
Instructies
- Bereid de couscous met 1 eetlepel van de olie en zout naar smaak volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit de rest van de olie en fruit de uiringen met de knoflook op halfhoog vuur glazig.
- Bak de paprika 5 minuten mee en schep de couscous erdoor.
- Voeg het kaneelpoeder, de gemalen komijn, de gemalen koriander, het paprikapoeder en peper naar smaak toe en bak alles 10 minuten op een halfhoog vuur.
- Verwarm intussen het Indiaas stoofpotje volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Schep de cashewnoten door de couscous.
- Serveer het stoofpotje erbij.