Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 2 blikjes tonijn in water uitgelekt
- 1 klein blikje ansjovisfilets in olijfolie klein gesneden
- 1 gele paprika in blokjes gesneden
- 1 rode puntpaprika in blokjes gesneden
- 3 geroosterde paprika’s gesneden
- 1 rode ui gesnipperd
- 200 gram snoeptomaatjes gehalveerd
- 1 komkommer ontzaad en in plakjes
- 100 gram reuzenbonen of Limabonen
- 75 gram Arla Apetina Witte kaasblokjes light in pekelwater
- 100 gram Haricots verts Bondelle, extra fijn, gerangschikt
- 75 gram sla naar keus
- 150 gram yoghurt magere 0% vet
- 2 eetlepel(s) balsamicoazijn
- 1 eetlepel(s) Greensweet erythritol suiker 0 punten!
- verse peper naar smaak
- zeezout naar smaak
Instructies
- Meng de yoghurt met de mosterd, balsamico azijn, de Greensweet erythritol suiker en de peper en zout.
- Dat is je dressing.
- Doe alle ingrediënten gesneden, afgepast en gewogen in een grote schaal en meng door elkaar.
- Roer de dressing erdoorheen.