Italiaanse stoofschotel
Ingrediënten
- 3 eetlepel(s) olijfolie
- 200 gram prei in ringen
- 1 groene courgette in blokjes
- ½ struik bleekselderij in stukjes
- 1 rode en 1 groene paprika in reepjes
- ½ bloemkool in roosjes
- 1 broccoli in roosjes
- 1 kleine winterwortel in plakjes
- 2 tomaten in blokjes
- 1 rode ui in ringen
- 1-2 teentjes knoflook
- 2-3 takjes dille
- zout peper
- 250-300 gram pasta bijvoorbeeld farfalle (strikjespasta)
Instructies
- Verhit de olie in wok, voeg alle groenten, de knoflook en de dille toe en bak ze 2-3 minuten met het deksel op de wok.
- Laat de groenten daarna zonder deksel nog 10 minuten zachtjes bakken.
- Breng het gerecht eventueel op smaak met zout en peper.
- Kook intussen de pasta in ruim kokend water met zout volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar.
- Serveer de groenten met de pasta.