Japanse biefstuk

Porties: 2
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 200 g biefstuk
  • 200 g peultjes
  • 200 g taugé
  • gemberwortel 1-2 centimeter
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 eetlepel(s) olie
  • 3 eetlepel(s) Japanse sojasaus
  • 300 g gekookte zilvervliesrijst

Instructies

  • Snijd het vlees in kleine dobbelsteentjes en maak de peultjes en taugé schoon.
  • Hak dan de gember en knoflook fijn.
  • Verhit de olie in een wok. Fruit de knoflook en gember in de olie.
  • Laat het vlees op hoog vuur dichtschroeien en roerbak het heel kort.
  • Voeg de peultjes, taugé en sojasaus toe.
  • Schep dit enkele minuten om, op hoog vuur.
  • Serveer er de gekookte rijst bij.

Voedingswaarden

Calories: 470 kcal
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Rundvlees
Land van herkomst Japan