Japanse wokschotel met tofu

Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 1 pak mihoen 250 gr.
  • 375 gram tofu naturel
  • 400 gram Japanse wokgroente
  • 2 teentjes knoflook
  • 230 gram bamboescheuten dally
  • 3 eetlepel(s) zonnebloem olie
  • 1 zakje cassavekroepoek 60 gr, conimex

Instructies

  • Mihoen volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
  • Tofu in blokjes snijden en in marinade (van wokgroente) leggen.
  • Knoflook erboven uitpersen.
  • Bamboescheuten laten uitlekken.
  • In wok olie verhitten.
  • Tofu 3 min. bakken, uit wok nemen en warmhouden.
  • Wokgroente en marinade (van tofu) en 2 min. roerbakken.
  • Bamboescheuten toevoegen en 4 min. roerbakken .
  • Mihoen en tofu toevoegen en 2 min. voorzichtig meebakken.
  • Wokschotel met cassavekroepoek serveren.

Voedingswaarden

Calories: 540 kcal | koolhydraten: 76 g | Protein: 30 g | Vet: 18 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Roerbakken / Wokken / Vleesvervangers
Land van herkomst Japan
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch