Japanse wokschotel met tofu
Equipment
Ingrediënten
- 1 pak mihoen 250 gr.
- 375 gram tofu naturel
- 400 gram Japanse wokgroente
- 2 teentjes knoflook
- 230 gram bamboescheuten dally
- 3 eetlepel(s) zonnebloem olie
- 1 zakje cassavekroepoek 60 gr, conimex
Instructies
- Mihoen volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
- Tofu in blokjes snijden en in marinade (van wokgroente) leggen.
- Knoflook erboven uitpersen.
- Bamboescheuten laten uitlekken.
- In wok olie verhitten.
- Tofu 3 min. bakken, uit wok nemen en warmhouden.
- Wokgroente en marinade (van tofu) en 2 min. roerbakken.
- Bamboescheuten toevoegen en 4 min. roerbakken .
- Mihoen en tofu toevoegen en 2 min. voorzichtig meebakken.
- Wokschotel met cassavekroepoek serveren.
Voedingswaarden
Calories: 540 kcal | koolhydraten: 76 g | Protein: 30 g | Vet: 18 g