Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 schaal kalkoenfilet ca. 350 g
- 2 uien
- 4 eetlepel(s) vloeibare margarine
- 300 g tagliatelle zak à 500 g
- 1 pot pastasaus Toscana, 260 g
- 1 blik gepelde tomaten 400 g
- 1 bol mozzarella kaas, 125 g
Instructies
- Kalkoenfilets in vier stukken verdelen en met zout en peper bestrooien.
- Uien pellen en snipperen.
- In pan margarine verhitten en kalkoen in 15 minuten bruin en gaar bakken.
- Laatste 5 minuten ui mee fruiten.
- Tagliatelle volgens aanwijzing op verpakking beetgaar koken.
- Grill van oven voorverwarmen.
- Toscana saus en gepelde tomaten samenvoegen en op matig vuur verwarmen.
- Mozzarella in plakken snijden.
- Kalkoen uit pan nemen, in ovenschaal leggen en tomatensaus toevoegen.
- Mozzarella over kalkoen verdelen en enkele minuten onder grill laten gratineren.
Notities / Tips / Wijnadvies
Kalkoen met tagliatelle serveren.
Lekker met frisse plakjes komkommer.
Lekker met frisse plakjes komkommer.