Knoflookspaghetti met rucola en noten

Knoflookspaghetti met rucola en noten

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 300 g spaghetti
  • 150 g walnoten
  • 2 schaaltjes Italiaanse stoomgroentemix diepvries, à 300 g
  • 2 eetlepel(s) olijfolie
  • 4 theelepel knoflook op olijfoliebasis, pot à 135 g
  • 1 zakje rucolasla 75 g

Instructies

  • Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing koken.
  • Walnoten hakken.
  • Stoomgroenten na elkaar in 5 minuten in magnetron, op hoogste stand, verwarmen.
  • In braadpan olie verwarmen en hierin knoflook 2 minuten zacht verhitten.
  • Knoflookolie door spaghetti scheppen.
  • Rucola en noten erdoor scheppen en met zout en peper op smaak brengen.
  • Spaghetti over 4 borden verdelen en stoomgroente erop scheppen.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met een pittige geraspte kaas.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Pasta
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch