Mai polu

(vis met rijst)
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 3 eetlepels boter
  • 1 eetlepel komijnzaad
  • snufje saffraan
  • ½ kop rozijnen in warm water geweekt en afgegoten
  • 2 koppen gekookte rijst
  • 350 gram gekookte stevige witte vis
  • 1 eetlepel peterselie
  • ½ theelepel zout
  • peper
  • 2 eetlepels water

Instructies

  • Verhit de boter in een ovenvaste braadpan, voeg het komijnzaad, de
  • saffraan en de rozijnen toe en laat dit 3 minuten zachtjes bakken.
  • Doe de rijst erbij en roer tot iedere korrel glanst van de boter.
  • Voeg de vis, de peterselie, zout, peper en 2 eetlepels water toe, sluit de pan en
  • bak het gerecht 1 uur in een voorverwarmde oven van 175°C.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Rijst / Vis
Land van herkomst Cyprus