Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Nodig voor het deeg:
Nodig voor de saus:
Eventueel:
- 2 teentjes knoflook
Garnering:
- 2 paprika's in ringen gesneden en kort gebakken in een beetje olie
- mozarella
- gerasptekaas
- 2 blik champignons
- 1 blik tonijn
- zwarte olijven
- 2 eieren
- italiaanse kruiden
Instructies
- Meng de ingrediënten voor het deeg.
- Kneed tot een zacht deeg en laat 45 tot 60 min rijzen.
- Doe in een pan een paar eetl. olijfolie en bak de uien voeg de tomaten, tomatenpuree en kruiden laat op een zacht vuurtje 45 min pruttelen.
- Kneed het deeg nog even kort, rol het uit in de gewenste vorm, druk de randen een beetje omhoog.
- Verdeel de afgekoelde tomatensaus over de bodem.
- Verdeel de paprika, champignons, tonijn en de kazen over de pizza.
- Breek de 2 eieren in het midden van de pizza.
- Strooi de kruiden over de pizza en smeer de deegranden in met een beetje olijfolie.
- Bak de pizza 20 min op 200°c