Mediterrane soep met garnalen

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 pak soeppakket mediterrane tomatensoep 132 g
  • 1 courgette
  • 2 rode paprika
  • 2 pakjes roze garnalen a 125 g
  • 2 teentjes knoflook
  • 5 eetlepel(s) olijfolie
  • ½ bruin casinobrood

Instructies

  • Bouillonmix (uit pak) met 1 l warm water al roerend aan de kook brengen.
  • Courgette en paprika's schoonmaken en in blokjes snijden.
  • Pasta (uit pak) aan bouillon toevoegen en soep met deksel schuin op pan 10 minuten zachtjes koken.
  • Halverwege courgette en paprika meekoken.
  • Laatste minuut garnalen toevoegen.
  • Knoflook boven olie uitpersen en goed mengen.
  • Sneetjes brood met olie besprenkelen en onder grill roosteren.
  • Laatste minuut kruidenmix (uit pak) door soep roeren.
  • Knoflooktoast diagonaal halveren.

Notities / Tips / Wijnadvies

Soep met toast serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Soep / Vis / Voorgerechten / Zeevruchten
Land van herkomst Mediterraan