Mexicaanse entrecôte
Snel te maken.
Ingrediënten
- 4 grote aardappels kruimig (à 200 g)
- 2 schaaltjes entrecôtes à ca. 300 g
- 1 eetlepel Mexicaanse seasoningsmix potje à 100 g
- 4 vleestomaten
- 1 pot groenteschotel Mexicaans 620 g
- 50 g boter of margarine
- 1 beker zure room 125 ml
Instructies
- Aardappels schoonboenen, inprikken en ca. 15 minuten op vol vermogen (700 Watt) in magnetron poffen.
- Nog ca. 5 minuten laten nagaren.
- Intussen entrecôte bestrooien met Mexican kruiden.
- Vleestomaten wassen, kroontje verwijderen en in stukjes snijden.
- Groenteschotel verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
- Tomaten meeverwarmen.
- In koekenpan boter verhitten en entrecôte in ca. 2 à 4 minuten per zijde medium bakken.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met gepofte aardappel met zure room en groenteschotel.