Mexicaanse entrecôte

Snel te maken.
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 grote aardappels kruimig (à 200 g)
  • 2 schaaltjes entrecôtes à ca. 300 g
  • 1 eetlepel Mexicaanse seasoningsmix potje à 100 g
  • 4 vleestomaten
  • 1 pot groenteschotel Mexicaans 620 g
  • 50 g boter of margarine
  • 1 beker zure room 125 ml

Instructies

  • Aardappels schoonboenen, inprikken en ca. 15 minuten op vol vermogen (700 Watt) in magnetron poffen.
  • Nog ca. 5 minuten laten nagaren.
  • Intussen entrecôte bestrooien met Mexican kruiden.
  • Vleestomaten wassen, kroontje verwijderen en in stukjes snijden.
  • Groenteschotel verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
  • Tomaten meeverwarmen.
  • In koekenpan boter verhitten en entrecôte in ca. 2 à 4 minuten per zijde medium bakken.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveren met gepofte aardappel met zure room en groenteschotel.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Rundvlees / Vlees
Land van herkomst Mexico