Mexicaanse kabeljauwschotel
Snel te maken.
Ingrediënten
- 2 uien
- 1 courgette
- 2 schaaltjes kabeljauwfilet à 245 g
- 2 eetlepel(s) boter of margarine
- 1 pot groenteschotel Mexicaans 620 g
- 1½ eetlepel(s) Mexicaanse seasoningsmix strooibusje à 100 g
- 1 zak tortilla chips 150 g
- 100 g gemalen belegen kaas zakje à 150 g
Instructies
- Grill voorverwarmen op hoogste stand.
- Uien pellen en snipperen.
- Courgette wassen en in stukjes snijden.
- Kabeljauw in stukjes snijden.
- In braadpan boter verhitten.
- Hierin uien en courgette ca. 2 minuten fruiten.
- Vis ca. 3 minuten meebakken.
- Groenteschotel toevoegen en meeverwarmen.
- Op smaak brengen met seasoning mix.
- Helft van chips breken.
- Groentemengsel overdoen in ovenschaal.
- Bestrooien met gebroken chips.
- Bestrooien met kaas en onder grill bruin laten worden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met rest van chips.