Mexicaanse schotel met tortillachips

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 3 eetlepel(s) olijfolie traditioneel
  • 300 g nasivlees
  • 30 g tortillachips
  • 2 zak Iglo Wereld wokgroenten Mexicaanse fajitas à 400 g
  • 50 g cheddarkaas geraspt

Instructies

  • Verhit de olie in een wok en bak het vlees al omscheppend bruin en gaar.
  • Voeg de wokgroenten toe en bak ze al omscheppend in ± 8 minuten beetgaar.
  • Voeg de woksaus uit de verpakking toe en warm alles goed door.
  • Doe het gerecht over in een ovenschaal, verdeel er de chips over en bestrooi met de kaas.
  • Laat de kaas onder de hete grill smelten.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:
Tanguero, rosé Malbec
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Varkensvlees / Vlees
Land van herkomst Mexico