Mexicaanse stamppot met jus.

Snel te maken.
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 pakje schouderham dikke plakken ca. 160 g
  • 5 eetlepels vloeibare margarine
  • 2 theelepel cajunkruiden
  • 1 zak Mexicaanse wokmix diepvries, 750 g
  • 1 pak aardappelpuree voor stamppot 224 g
  • 1 zakje jus naturel 29 g

Instructies

  • Ham in reepjes snijden.
  • In koekenpan 1 eetlepel margarine verhitten en vleesreepjes met cajunkruiden in ca. 4 minuten bakken.
  • In wok rest van margarine verhitten. Wokgroente in 5 minuten roerbakken.
  • Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing maken.
  • Wokgroente en vleesreepjes door puree scheppen.
  • Jus maken volgens gebruiksaanwijzing.

Notities / Tips / Wijnadvies

Stamppot met kuiltje jus serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Stamppot / Varkensvlees / Vlees
Land van herkomst Mexico