Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 500 gram inktvis schoongemaakt, met wat zout ingewreven en kleingesneden
- 200 gram courgette in plakjes
- 100 gram champignons in plakjes
- 100 gram wortels in plakjes
- bosje(s) Groene ui gesnipperd
- 2 eetlepel(s) groene chilipasta
- 1 eetlepel(s) chilipoeder
- 2 teentjes knoflook uitgeperst
- 1 eetlepel(s) sesamzaad
- 2 eetlepel(s) sojasaus
Instructies
- Meng de sojasaus met chilipasta, chilipoeder, knoflook, sesamzaad en de helft van de uien en marineer de inktvis hierin een half uur.
- Roerbak de wortels, courgettes, champignons en de rest van de uien gedurende 5 minuten.
- Voeg de inktvis toe en bak nog een paar minuten.
- Bak niet te lang want inktvis wordt snel taai.