Omelet met bloedworst
Equipment
Ingrediënten
- 400 g bakbloedworst verpakt koelvitrine
- 30 g boter of margarine
- 15 sprietjes bieslook
- 8 eieren
- 3 eetlepels slagroom
- zout
- versgemalen peper
Instructies
- Worst in puntjes snijden.
- In grote koekenpan met anti-aanbaklaag boter verhitten
- Worst al omscheppend ca. 5 minuten bakken.
- Bieslook fijnknippen.
- In kom eieren loskloppen met room, zout, peper en bieslook.
- Eiermengsel bij worst in pan schenken en op matig vuur in ca. 15 minuten laten stollen.
- Omelet uit pan op schaal laten glijden en in vieren snijden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met sla en geroosterd brood met boter.
Voedingswaarden
Calories: 610 kcal | koolhydraten: 3 g | Protein: 29 g | Vet: 54 g