Omelet met bloedworst

Porties: 4 Stuks
Bereidingstijd: 30 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 400 g bakbloedworst verpakt koelvitrine
  • 30 g boter of margarine
  • 15 sprietjes bieslook
  • 8 eieren
  • 3 eetlepels slagroom
  • zout
  • versgemalen peper

Instructies

  • Worst in puntjes snijden.
  • In grote koekenpan met anti-aanbaklaag boter verhitten
  • Worst al omscheppend ca. 5 minuten bakken.
  • Bieslook fijnknippen.
  • In kom eieren loskloppen met room, zout, peper en bieslook.
  • Eiermengsel bij worst in pan schenken en op matig vuur in ca. 15 minuten laten stollen.
  • Omelet uit pan op schaal laten glijden en in vieren snijden.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveren met sla en geroosterd brood met boter.

Voedingswaarden

Calories: 610 kcal | koolhydraten: 3 g | Protein: 29 g | Vet: 54 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Ei