Ovenschotel met ansjovis en mozzarella
Ingrediënten
- 1 blik ansjovisfilet in olijfolie 50 g
- 2 vleestomaten
- 1 rode paprika
- 1 gele paprika
- 1 groen paprika
- 1 ui
- 2 zakjes mini-mozzarella kaas, à 125 g
- ½ volkorenbrood
- 50 g roomboter
Instructies
- Oven op 200 °C voorverwarmen.
- Tomaten wassen en in halve plakken snijden.
- Paprika's en ui schoonmaken en in halve ringen snijden.
- Mozzarella en ansjovis laten uitlekken.
- Mozzarella halveren.
- Paprika, tomaat en ui in ingevette ovenschaal leggen en met zout en peper bestrooien.
- Kaas en ansjovis erover verdelen.
- Schotel in midden van oven in 25 minuten gaar laten worden.
- Boterhammen roosteren, diagonaal doorsnijden en met boter serveren bij ovenschotel.