Pastel de choclos

Pastel de choclos

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 5 kolven maïs hier van
  • 500 gram gehakt
  • ½ theelepel komijnpoeder
  • 2 eetlepel(s) rozijnen
  • 1 eetlepel(s) bloem
  • 1 handje peterselie geknipt
  • 1 ui gesnipperd
  • 1 tomaat in stukjes
  • 4 eieren
  • 10 olijven gesnipperd

Instructies

  • Kook twee eieren hard en snijd ze fijn.
  • Fruit de ui 5 minuten, voeg de tomaat en gehakt toe en peper en zout naar smaak en roerbak nog 5 minuten.
  • Doe een deciliter water erbij en de komijn en laat het geheel 10 minuten sudderen, doe de peterselie erbij, de rozijnen en de olijven.
  • Schep het dan in een ovenschaal.
  • Strooi de hardgekookte ei erover.
  • Pureer de maiskorrels met de overgebleven eieren en de bloem en giet dit over het vleesmengsel.
  • Bak de pastel 45 minuten op 160 graden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Vlees
Land van herkomst Argentinië / Chili