Penne met tomaten paprikasaus

Snel te maken.
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 400 g penne pasta
  • 1 groene paprika
  • 1 rode paprika
  • 4 eetlepel(s) olijfolie
  • 2 potjes tomatensaus tomaat, paprika en chili (à 185 g)
  • 2 schaaltjes Valess mediterraan à 160 g
  • 1 zak ijsbergsla gemengd 200 g
  • 4 eetlepel(s) balsamicodressing

Instructies

  • Penne volgens gebruiksaanwijzing koken.
  • Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden.
  • Helft van olie in braadpan verhitten en paprika hierin 5 minuten bakken.
  • Tomatensaus erdoor scheppen en zachtjes verwarmen.
  • In koekenpan rest van olie verhitten en Valess 5 minuten bakken.
  • Sla met dressing mengen.
  • Tomaten-paprikasaus door penne scheppen en eventueel met zout op smaak brengen.
  • Penne over vier borden verdelen en Valess ernaast leggen.
  • Met sla serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Pasta
Land van herkomst Italië
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch