Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 400 g penne pasta
- 1 groene paprika
- 1 rode paprika
- 4 eetlepel(s) olijfolie
- 2 potjes tomatensaus tomaat, paprika en chili (à 185 g)
- 2 schaaltjes Valess mediterraan à 160 g
- 1 zak ijsbergsla gemengd 200 g
- 4 eetlepel(s) balsamicodressing
Instructies
- Penne volgens gebruiksaanwijzing koken.
- Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden.
- Helft van olie in braadpan verhitten en paprika hierin 5 minuten bakken.
- Tomatensaus erdoor scheppen en zachtjes verwarmen.
- In koekenpan rest van olie verhitten en Valess 5 minuten bakken.
- Sla met dressing mengen.
- Tomaten-paprikasaus door penne scheppen en eventueel met zout op smaak brengen.
- Penne over vier borden verdelen en Valess ernaast leggen.
- Met sla serveren.